Laatu ja ympäristö

 

Accon konsernille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, löytääksemme sopivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin - oli sitten kyse suuresta tai pienestä yrityksestä.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelua ja laatua ympäristötietoisesti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat tarkasti valittuja, ISO 9000 sertifioituja ja seuraamme heidän toimintaansa sekä osallistumme sen kehittämiseen. Useilla yhteistyökumppaneillamme on dokumentoitu ympäristöpolitiikka. Kaikki kuljetuksemme tehdään vain yrityksillä, jotka ovat ISO 9000 ja ISO 14000 sertifioituja. Accon Group on myös valinnut omasta yrityksestään edustajia, jotka arvioivat ja dokumentoivat yhteistyökumppaneidemme toimintatapoja.

Accon konsernin käytäntöihin kuuluu seurata ISO 9000 rutiineja myös päivittäisessä työssämme. Meillä on oma tietokanta jossa kehitämme laatuvaatimuksia tuotteillemme. Kokkolan tuotanto on ISO 9001 sertifioitu ja noudatamme HACCP omavalvontajärjestelmää.