Yrityksemme

Accon-konserni on johtava joustavien teollisuuspakkausten toimittaja Pohjoismassa. Yli 30 vuoden ajan Acconin tavoitteena on ollut olla luotettava liikekumppani, joka kykenee tarjoamaan asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja.

Tarjoamme erilaisia teollisuuspakkauksia ja niihin liittyviä palveluja useille eri toimialoille, esim. elintarvike-, maatalous-, lääke-, ympäristö- ja kierrätysteollisuudelle, sekä logistiikka- ja kuljetusalalle. Accon tarjoaa asiakkailleen laadukkaita, innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja.

Tunnuslauseemme ”We can handle it” viittaa yrityksemme arvojen ytimeen: Haluamme tarjota kestäviä ja laadukkaita pakkausratkaisuja ja työskennellä pitkäaikaisten asiakassuhteiden eteen. Uskomme, että hyvä yrityskansalaisuus tarkoittaa taloudellisen kasvun yhdistämistä ympäristönsuojeluun ja sosiaaliseen vastuuseen.

Acconin asiantunteva henkilöstö palvelee asiakkaitaan aina ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Asiantuntemuksemme ansiosta pystymme auttamaan oikean pakkausratkaisun valinnassa sekä osallistumaan myös tuotesuunnitteluun ja -kehitykseen.

Toimintamme on keskittynyt Pohjoismaihin. Myyntikonttorimme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lisäksi meillä on tuotantolaitokset Suomessa ja Virossa. Yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kautta toimintamme on kuitenkin globaalia.

Accon Suomi Oy valmistaa ja toimittaa suursäkkejä sekä erikoistuotteita eri toimialojen pakkaustarpeisiin. Kokkolan tehtaamme on erikoistunut mittatilaustyönä valmistettuihin suursäkkeihin ja erikoistuotteisiin sekä tuotekehitykseen. Oman tuotantomme ja laajan sopimusvalmistajaverkostomme ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaisia pakkausratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Useat tuotteemme ovat räätälöityjä, niissä on yksilöllinen mitoitus ja tarvittaessa asiakkaan haluama painatus. Tarjoamme myös laajan valikoiman varastotuotteita, jotka voidaan toimittaa lyhyellä toimitusajalla.

Acconin koti-sivujen aineiston käyttäminen on kielletty ilman Acconin antamaa lupaa. Ota yhteyttä jos haluat käyttää meidän aineistoa.
Telefon: +47 333 59300