Yrityksemme

Accon Suomi Oy valmistaa ja toimittaa suursäkkejä sekä erikoistuotteita eri toimialojen pakkaustarpeisiin. Voitte luottaa tuotteidemme ja toimintamme korkeaan laatuun tilanteessa kuin tilanteessa.

Accon tarjoaa asiakkailleen laatua, palvelua ja kilpailukykyisiä pakkausratkaisuja. Yli 30 vuoden kokemuksemme suursäkkialalla mahdollistaa täyden palvelun aina ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Sivuiltamme löytyvät tuotteet vastaavat nykypäivän logistiikan ja tavarankäsittelyn haasteisiin. Mikäli etsitte yksilöllisiä pakkauksia, meillä on erinomaiset edellytykset auttaa teitä. Kokkolan tehtaamme on erikoistunut mittatilaustyönä valmistettuihin suursäkkeihin ja erikoistuotteisiin sekä tuotekehitykseen. Oman tuotantomme ja laajan sopimusvalmistajaverkostomme ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaisia pakkausratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Vahvuuksiamme ovat:

  • asiakaslähtöisyys
  • tietotaito
  • kokemus
  • joustavuus sekä
  • laaja tuotevalikoima.

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuluuvat suursäkkien lisäksi klapisäkit, konttisäkit, syväkeräyssäkit, pikkusäkit, sisäsäkit, suodatussäkit, kuormansidontatuotteet, muovilavat, IBC-kontit ja muut muoviraaka-aineista valmistetut korkealaatuiset pakkaustuotteet. 

Useat tuotteemme ovat räätälöityjä, joissa on yksilöllinen mitoitus ja tarvittaessa asiakkaan haluama painatus.  Tarjoamme myös laajan valikoiman varastotuotteita, jotka voidaan toimittaa lyhyellä toimitusajalla.

Tyypillisiä toimialoja joissa tuotteitamme käytetään ovat mm. elintarvike-, lääke-, kemia-, lannoite-, rehu-, kierrätys sekä kaivos- ja mineraaliteollisuus.

Laatu ja ympäristö: Accon työskentelee aktiivisesti vähentääkseen negatiivisia ympäristövaikutuksia, valitsemalla tarkkaan sekä tuotannossa että kuljetuksissa käytettävät raaka-aineet ja toimittajat.  Lue lisää

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää ja autamme löytämään juuri teille sopivan tuotteen.

Sponsorointi

Accon tukee paikallista seura- ja yhdistystoimintaa. Tavoitteenamme on tukea urheilua ja kulttuuria, sekä samalla auttaa nuoria mielekkääseen vapaa-ajan...

Lue lisää

Laatu ja ympäristö

Accon-konsernille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla löytääksemme sopivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin - oli sitten kyse suuresta tai pienestä yrityksestä.

Lue lisää