Laatu ja ympäristö

 

Accon-konsernille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla löytääksemme sopivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin - oli sitten kyse suuresta tai pienestä yrityksestä.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelua ja laatua ympäristötietoisesti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat tarkasti valittuja, ISO 9001 -sertifioituja, ja seuraamme heidän toimintaansa sekä osallistumme sen kehittämiseen. Useilla yhteistyökumppaneillamme on dokumentoitu ympäristöpolitiikka. Kaikki kuljetuksemme tehdään vain yrityksillä, jotka ovat ISO 9001- ja ISO 14001-sertifioituja. Accon Group on myös valinnut omasta yrityksestään edustajia, jotka arvioivat ja dokumentoivat yhteistyökumppaneidemme toimintatapoja.

Accon-konsernin käytäntöihin kuuluu seurata laadunhallintajärjestelmän rutiineja myös päivittäisessä työssä. Meillä on oma tietokanta jossa kehitämme laatuvaatimuksia tuotteillemme. Accon-konsernilla on DQS:n myöntämä ISO 9001:2015 -sertifikaatti. Lisäksi noudatamme Kokkolan tuotannossamme HACCP-omavalvontajärjestelmää.