Collage Laatu
Laatu ja ympäristö
DQS9001  logo

Accon-konsernille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla löytääksemme sopivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin - oli sitten kyse suuresta tai pienestä yrityksestä.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelua ja laatua ympäristötietoisesti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat tarkasti valittuja, ISO 9001 -sertifioituja, ja seuraamme heidän toimintaansa sekä osallistumme sen kehittämiseen. Useilla yhteistyökumppaneillamme on dokumentoitu ympäristöpolitiikka. Kaikki kuljetuksemme tehdään vain yrityksillä, jotka ovat ISO 9001- ja ISO 14001-sertifioituja. Accon Group on myös valinnut omasta yrityksestään edustajia, jotka arvioivat ja dokumentoivat yhteistyökumppaneidemme toimintatapoja.

Accon-konsernin käytäntöihin kuuluu seurata laadunhallintajärjestelmän rutiineja myös päivittäisessä työssä. Meillä on oma tietokanta jossa kehitämme laatuvaatimuksia tuotteillemme. Lisäksi noudatamme Kokkolan tuotannossamme HACCP-omavalvontajärjestelmää.

Accon-konsernilla on DQS:n myöntämä ISO 9001:2015 -sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kaikki toimipaikkamme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteissertifikaatin tarkoituksena oli ottaa laatujohtaminen entistä tiiviimmin osaksi koko liiketoimintaa sekä yhdenmukaistaa toimintatapojamme. Sertifikaatilla haluamme myös osoittaa asiakkaillemme, että tuotteidemme ja toimintamme laatu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Vuonna 2018 Asiakastieto myönsi Accon Suomelle Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatin.

 

PL_LOGO_Accon_Suomi_Oy_FI_393333_web

application/pdf Accon ISO 9001 : 2015 (101.06 kB)

Laatu / Sertifiointi