Collage Laatu
Laatu ja ympäristö

Laatu ja ympäristö

 

Accon-konsernille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla löytääksemme sopivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin - oli sitten kyse suuresta tai pienestä yrityksestä. Tarjoamme asiakkaillemme palvelua ja laatua ympäristötietoisesti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat tarkasti valittuja, ja seuraamme heidän toimintaansa sekä osallistumme sen kehittämiseen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme on sekä ISO 9001- että ISO 14001 -sertifioituja - myös kuljetusyritykset.

Accon Group on myös valinnut omasta yrityksestään edustajia, jotka arvioivat ja dokumentoivat yhteistyökumppaneidemme toimintatapoja.

Accon-konsernin käytäntöihin kuuluu seurata laadunhallintajärjestelmän rutiineja myös päivittäisessä työssä. Meillä on oma tietokanta jossa kehitämme laatuvaatimuksia tuotteillemme. Lisäksi noudatamme Kokkolan tuotannossamme HACCP-omavalvontajärjestelmää.

Accon-konsernin laatu- ja ympäristöjärjestelmillä on DQS:n myöntämät ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -sertifikaatit. Sertifikaatit kattavat kaikki toimipaikkamme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteissertifikaattien tarkoituksena oli ottaa laatu- ja ympäristöjohtaminen entistä tiiviimmin osaksi koko liiketoimintaa sekä yhdenmukaistaa toimintatapojamme. Sertifikaateilla haluamme myös osoittaa asiakkaillemme, että tuotteidemme ja toimintamme laatu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

 

 

application/pdf ISO Certificate 9001 (795.62 kB)

application/pdf ISO Certificate 14001 (796.09 kB)

 

 

iso 9001 iso14001_small

 

 

 

Accon-konsernin käytäntöihin kuuluu seurata laadunhallintajärjestelmän rutiineja myös päivittäisessä työssä. Noudatamme Kokkolan tuotannossamme  HACCP-omavalvontajärjestelmää.

Vuonna 2018 Asiakastieto myönsi Accon Suomelle Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatin.

 

 

PL_LOGO_Accon_Suomi_Oy_FI_393333_web