Laatu ja ympäristö

Laadunvarmistus ja ympäristönsuojelu ovat erittäin tärkeitä arvoja Acconin toiminnassa. Tavoitteenamme on lisätä kannattavuutta ja kasvua toimimalla vastuullisesti sekä asiakkaat että ympäristö huomioiden. Näin ollen tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita ympäristöä säästäviä ja vastuullisia ratkaisuja.

Pyrimme jatkuvasti vastaamaan pakkausratkaisujen dokumentointia ja sertifiointia koskeviin kasvaviin vaatimuksiin. Tämä edellyttää tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotta voidaan varmistaa, että asiakkaiden materiaalit pakataan optimaaliseen pakkaukseen.

Olemme johtava joustavien teollisuuspakkausten toimittaja Pohjoismaiden lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuuden markkinoilla.
Pystymme varmistamaan, että tuotanto tapahtuu hygienialtaan parhaissa olosuhteissa ja edistyksellisillä laitteilla. Integroidut ja täysin eristetyt tuotantoalueet takaavat erinomaisen hygienian tuotantoprosesseissa.

Accon we can handle it_Environment

Ympäristö

Accon sitoutuu noudattamaan ympäristöästandardia varmistaaksemme, että tuotantoprosesseissamme keskitytään ympäristön hyvinvointiin.

Lue lisää
Health and safety!

Terveyttä ja turvallisuutta koskevat sitoumukset

Työntekijöiden turvallisuus on Acconille erittäin tärkeää.

Lue lisää
We can handle it

Laatupolitiikka ja sertifikaatit

Acconilla, toteutamme tarvittavat toimenpiteet, jotta voimme varmistaa, että tuotteemme täyttävät pakolliset alan ja lain mukaiset vaatimukset.

Lue lisää