Sisäsäkit

Suursäkit voidaan varustaa sisäsäkillä, jonka materiaali valitaan säkin käyttötarkoituksen ja vaadittavien ominaisuuksien mukaan.

We can handle it!

Sisäsäkki voidaan tarvittaessa kiinnittää suursäkkiin joko ompelemalla ja/tai liimaamalla.

Yleisimmin käytetty on PE-sisäsäkki (LDPE/HDPE) ja näitä sisäsäkkejä on mahdollista ostaa myös erikseen. Sisäsäkin tehtävä on suojata pakattavaa tuotetta kosteudelta tai vastavuoroisesti estää tuotteen kuivuminen. Sisäsäkki mahdollistaa myös erittäin hienojakoisten tuotteiden pakkaamisen suursäkkeihin.

Acconin tuotevalikoimasta löydät sisäsäkin mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin - myös muotonsa pitävät, elintarvikekelpoiset ja staattista sähköä johtavat sisäsäkit. Sisäsäkkimateriaali voi olla myös PP, EVOH, PVC tai alumiini, riippuen tarvittavista ominaisuuksista ja käyttötarkoituksesta.

PE-sisäsäkki (LDPE-sisäsäkki)- suojaa kosteudelta ja mahdollistaa myös erittäin hienojakoisten ja pölyävien tuotteiden pakkaamisen suursäkkeihin, materiaalin paksuus käyttötarkoituksen mukaan 70-150 my.  

Muotonsa pitävä sisäsäkki - erikoisvalmisteinen sisäsäkki säilyttää muotonsa väliseinärakenteen ansiosta, materiaali voi olla LDPE, EVOH, alumiini tai antistaattinen/sähköä johtava.

EVOH sisäsäkki - erittäin tiivis ja kestävä sisäsäkki, jota käytetään varsinkin elintarvike- ja kemianteollisuudessa esim. voimakkaasti tuoksuville elintarvikkeille ja kemikaaleille.

Antistaattinen sisäsäkki Tyyppi-C - pulverit, jauheet ja granulaatit voivat aiheuttaa sähköstaattisen varauksen, joka puolestaan voi aiheuttaa palavien kaasujen syttymisen ja räjähdyksen. Acconin Tyyppi C-sisäsäkkien materiaali mahdollistaa käytön ympäristöissä, joissa voi olla räjähdysvaara tai suuri palovaara. Tyyppi C-säkit on aina maadoitettava täytön ja tyhjennyksen yhteydessä! 

Alumiinisisäsäkki - monikerroksinen rakenne, jonka keskellä oleva alumiini tekee sisäsäkistä äärimmäisen tiiviin.  Soveltuu hyvin elintarvike- ja kemianteollisuudessa esim. voimakkaasti tuoksuville elintarvikkeille (esim. maustesekoitukset, hiiva jne.) ja kemikaaleille sekä korroosiolle alttiille tuotteille. 

Ota yhteyttä Acconin taitaviin asiantuntijoihin ja me autamme
sinua löytämään oikean ratkaisun sinun yritykselle.