informasjon om accon bærekraft

Kohti vihreämpää tulevaisuutta!

Accon on julkaissut vuoden 2022 Kestävän kehityksen raportin. Tämä raportti on osoitus sitoutumisestamme kestävään kehitykseen ja kuvastaa jatkuvia pyrkimyksiämme integroidaksemme ympäristö-, sosiaali-, ja hallintokäytäntöjä yritystoimintaamme.

Raportti kertoo sitoutumisestamme toimia vastuullisena yrityksenä, jolla on halu osallistua kestävämmän tulevaisuuden luomiseen. Jakamalla kestävän kehityksen tuloksiamme ja tavoitteitamme, voimme innostaa muita liittymään tälle tärkeälle matkalle kohti kestävämpää ja osallistavampaa maailmaa.

Kannustamme teitä tutustumaan Acconin 2022 kestävän kehityksen raporttiin ja lukemaan lisää saavutuksistamme, haasteistamme ja toimenpiteistä, joita tulemme tekemään edistääksemme kestävää kehitystä. Yhdessä voimme vaikuttaa ja rakentaa paremman tulevaisuuden tuleville sukupolville.

Muutamia kohokohtia raportista:

  • Accon konserniin kuuluva Accon Greentech AB, keskittyy Acconin toimittamien tuotteiden kierrätykseen, ja se on panostanut innovaatioihin ja tuotekehitykseen, jotta pystyisimme tarjoamaan ympäristöystävällisemmin tuotettuja materiaaleja tuotteitamme varten.
  • Pyrimme saavuttaman kokonaisvaltaisen käsityksen toimintamme ympäristövaikutuksista hyödyntämällä vakiintuneita ja arvostettuja arviointimenetelmiä. Tällä tavoin voimme tarjota asiakkaillemme tuotteistamme elinkaarianalyysin, joka on avoin ja yksityiskohtainen yleiskuva tuotteen ympäristöjalanjäljestä.

Lataa kestävän kehityksen raporttimme tästä: